Himos mökkivuokraus

Laskettelu- ja matkailukeskus Himosta voidaan kutsua myös tapahtumakeskukseksi, sillä Jämsän keskiössä tapahtuu ympäri vuoden. Sesongin ja vuoden huipputapahtumien aikaan Himos mökkivuokraus kannattaa tehdä ajoissa, sillä suosituin majoitusmuoto on äkkiä loppuun varattu!

Mökkivuokraus Himoksella

Himokselle saapuvat tietävät varmasti, että vaikka muitakin majoitusvaihtoehtoja on yltä kyllin tarjolla, on mökkivuokraus ehdottomasti voittajan valinta. Etenkin rinteessä ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat vuokramökit ovat Himoksen mökkivuokraajien unelmapaikkoja, sillä saat samalla rahalla oman rauhallisen majoituksen sijainnista tinkimättä. Mökkivuokraus onkin erinomainen ratkaisu etenkin perheelle tai isommalle porukalle.

Himos mökkivuokrausta luonnon helmassa

Jämsässä sijaitseva Himos on matkailukeskus, jossa ja jonka ympärillä järjestetään perinteikästä ohjelmaa vuoden ympäri. Jokavuotisia vetonauloja ovat esimerkiksi Himos Juhannus, Jysäri, Iskelmä-festivaali ja Jämsässä järjestettävä Neste Rally. Menoa ja meininkiä piisaa jokaiseen makuun!

Mökkivuokraus Himokselta on oikea valinta myös urheilijoille ja luonnossa viihtyville. Talvella kävijöitä palvelee tietenkin laskettelukeskus ja 21 eri rinnettä, joista löytyy varmasti kaikentasoisille laskettelijoille mieluisin. Myös latuverkostoa löytyy alueelta kattavat 20 kilometriä! Rinteestä ja laduilta voikin suksia suoraan legendaarisiin Himos after ski -tapahtumiin, joita järjestetään aktiivisesti Himos Areenalla ja rinneravintolassa.

Sulan kauden aikaan vuokramökeiltä pääsee kätevästi golfaamaan, frisbeegolfaamaan, luontopoluille, maastopyöräilemään, kalastamaan tai melomaan. Täydellisen reissun perheen tai kaveriporukan kanssa kruunaa vuokramökille tilattava palju, jossa kelpaa rentoutua vauhdikkaan päivän päätteeksi.

Himos ja mökkivuokraus sopii siis ympäri vuoden jokaiselle! Ei muuta kuin omalle poppoolle sopivinta ohjelmaa miettimään, vuokramökkejä selaamaan ja suksia, festarikuteita tai vaelluskenkiä etsimään.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *